От днес започнаха дейностите по изграждане на новия спортен плувен комплекс в

...
</TD
>От днес започнаха дейностите по изграждане на новия спортен плувен комплекс в
Коментари Харесай

Започна строежът на новия плувен комплекс в Русе

От през днешния ден започнаха дейностите по създаване на новия спортен плувен комплекс в Парка на младежта в Русе. Първоначално ще се извършат нужните изкопни работи на мястото на по-малките басейни. Наемателят на заведението, което е в непосредствена непосредственост, е подхванал нужното, с цел да освободи употребения обект, информира РусеМедиа.

 Управителят на " Общински пазари “ Кунчо Кънчев, който ще стопанисва комплекса, изясни, че действително строителните действия стартират от през днешния ден. Вчера е било работено по обграждане на строителния обект и образуване на входно-изходните пунктове. " Започнали сме от дребния и средния басейн. В момента багерът работи и се вижда, че действително басейнът е имал доста проблеми. Знаем всички, че в северната част всички корита на басейните имаха проблеми с пропадането към река Дунав и към ската “, сподели той.

На първо време се лишава земна маса до равнището на дъното на басейна, като тук двата басейна ще се изравнят и оттова насетне се стартира с създаване на новите корита и се продължава към другата част и закрития басейн
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР